Yoggen!

joggenenyoga

Wil je geen kilometers hardlopen, maar wel op een rustig tempo joggen? Wil je werken aan je lichamelijke èn geestelijke conditie? Dan is dit iets voor jou!

We lopen heerlijk door het Groenendaalse Bos in Heemstede. Om de paar minuten lassen we een pauze in om wat yoga-houdingen te doen. Door de yoga-oefeningen rek je alle spieren en word je je bewust van je lichaam. Ook zul je bewuster joggen en beter ademen tijdens het lopen.

Alles wat je nodig hebt is een basisconditie en goede hardloopschoenen. Ervaring met yoga is niet vereist. Een yogamat is niet nodig, we zullen alleen staande oefeningen en houdingen doen. Neem een flesje water mee voor na afloop.

We Yoggen op vrijdagochtend en verzamelen om 10.00 uur bij de zandbak naast het speeltuintje. We lopen ongeveer een uur door het ‘hondenvrije’ gedeelte van het bos.

Het Yoggen kost € 35,- per 4 keer, op te maken in 6 weken. Kun je regelmatig niet mee doen, dan kun je ook per keer betalen, dan betaal je € 10,-.

Ben je enthousiast geworden, net als ik? Meld je hier dan aan. Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom!

Like mijn facebookpagina, dan blijf je op de hoogte als we ook op een andere dag gaan Yoggen. We gaan ook regelmatig Yogalen (Yoga en Wandelen), op zaterdag of zondag.
Ook dit geef ik aan op mijn facebookpagina.

Hopelijk tot snel!

Zonnige groet,

Sandra

yoggen1 yoggen2 yoggen3 yoggen4 yoggen5              yoggen6

paddo1 paddo2 paddo3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s