Reikibehandeling

reikikamer

De Reikibehandelingen geef ik bij mij thuis. De behandeling duurt een uur en kost € 50,-. Het is ook mogelijk om een half uur behandeld te worden voor € 25,-. Bij kinderen die slaapproblemen hebben kom ik thuis voor € 25,- per keer, mits de afstand niet te groot is.

Eerst kom je op je rug op de behandelbank liggen (met kleding aan). Ik zet een rustgevend muziekje op, als je dit vervelend vindt, laten we de muziek uit. Ik leg mijn handen eerst op je hoofd en vraag om de helende Reiki. Dan verplaats ik mijn handen steeds een stukje en geef zo de energie door. Meestal voel je dit door warmte of tintelingen. Het kan ook dat je niets voelt, maar de energie stroomt evengoed. Zo ga ik door tot aan je voeten.

Daarna kom je op je buik liggen. Als dit niet prettig voor je is, blijf je op je rug liggen en begin ik weer bij je hoofd. De Reiki stroomt toch naar de plekken waar het het hardste nodig is. Zo verplaats ik mijn handen weer vanaf je hoofd tot aan je voeten.

Na de behandeling haal ik een glaasje water en kun je rustig bijkomen. Het is goed om na de behandeling veel water te drinken, om de afvalstoffen die vrijgekomen zijn, af te voeren.

De Reikibehandelingen zijn ook te combineren met klankschalen.

Wil je een Reikibehandeling ondergaan of wil je er meer over weten, neem contact met mij op.

Sandra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s