Reiki ervaringen

reikibaby2

Met een twin van 22 maanden waarvan eentje er nog nooit had doorgeslapen en de ander de laatste weken niet meer doorsliep zijn beide behandeld door Sandra.
De eerste avond/nacht gelijk doorgeslapen! De avond erna nog een keer herhaald en ja hoor… weer het klokje rond! Echt heel bijzonder! Wat een verandering! Kan het iedereen aanraden!
Bedankt Sandra, voor het geven van nachtrust aan ons allemaal!

Hoi Sandra, Wij hebben 2,5 jaar slechte nachten met ons zoontje (bijna 3) gehad. De ene nacht was erger dan de ander, maar altijd werd hij wakker. We wisten niet meer wat we konden doen om hem te helpen. Je bent in totaal nu 4 keer bij ons thuis geweest. Wij brachten hem zelf naar bed, waarna jij hem een Reiki behandeling gaf. Na de 2e keer merkten we al verschil.
Hij werd nog steeds wakker, maar werd heel rustig wakker. Waarna hij weer makkelijk door sliep. Na de 3e keer werd dat alleen maar rustiger. Hij is veel minder driftig.
Vrijdagavond de 4e behandeling gehad en hij heeft doorgeslapen! Of hij door blijft slapen, dat gaan we komende nachten zien. Maar de rust die hier nu ‘s nachts hangt in huis, zijn we je erg dankbaar voor. Bedankt! Liefs, Robert en Rianne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s