Bij welke klachten Reiki?

Reiki is een genezende energie. Je kunt een verstuikte enkel goed met Reiki behandelen, of rugpijn of andere lichamelijke ongemakken, maar naast het verlichten van lichamelijke problemen, kan het ontvangen van Reiki ook zorgen voor een gevoel van geestelijk welzijn.

Ook bij Burn-out, slapeloosheid en hyperventilatie kan Reiki helpen. Ook mensen met Parkinson voelen zich beter na een Reikibehandeling, ze hebben dan meer energie. Baby’s met darmkrampjes kunnen ook geholpen worden met Reiki.

Het kan je helpen je problemen onder ogen te zien en je de energie en het inzicht geven er iets aan te doen. Reiki versterkt ook je intuïtie.

Reiki gaat naar die plaatsen in het lichaam waar het nodig is. Dat kan soms ergens anders zijn dan je bewust denkt of zou willen. Het werkt daar waar jij het het hardste nodig hebt. Je krijgt echter nooit teveel en ook nooit te weinig.

Het brengt lichaam en geest weer in balans, leidt tot diepe ontspanning en versterkt het zelfgenezend vermogen.
Naast verbetering van fysieke en/of emotionele klachten, zie je ook vaak dat mensen beter leren luisteren naar zichzelf, gevoeliger voor hun eigen behoeften worden.

Ik maak gebruik van de handposities van de Usui methode, ook geef ik Reiki op afstand.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s